logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Deborah Davenport  
#1 Posted : Thursday, December 07, 2017 6:52:37 AM(UTC)
Deborah Davenport

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 12/4/2017(UTC)
Posts: 4
United States
Location: South Carolina

Everything registered, SMS plan purchased, device fully charged, time changed to UTC-5 for South Carolina, drove around with device to connect to towers. There is constant blue light except when texting URL#. The blue light blinks after 20 seconds, but no location sent. Device continuing to blink blue about once every minute. IMEI#356803210242168. Help, please.

Edited by user Thursday, December 07, 2017 6:55:30 AM(UTC)  | Reason: forgot to provide imei#

AbleGrid  
#2 Posted : Sunday, December 10, 2017 9:17:20 PM(UTC)
AbleGrid

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 7/7/2016(UTC)
Posts: 62

Originally Posted by: Deborah Davenport Go to Quoted Post
Everything registered, SMS plan purchased, device fully charged, time changed to UTC-5 for South Carolina, drove around with device to connect to towers. There is constant blue light except when texting URL#. The blue light blinks after 20 seconds, but no location sent. Device continuing to blink blue about once every minute. IMEI#356803210242168. Help, please.


please always contact our tech support csw@ablegrid.com or c.ma@ablegrid.com

since 98% of the units activated and start to work just fine. if there is the problem, every case is different


if you are in SC , it must work for sure, it is not Tmobile signal issue.


pls push the sim card and take out the sim card then insert it again. and you should see the following led light status

flash once, solid few minutes, flashing , then it is ok to use. if flashing every second, that means something wrong with the Tmobile signal


Deborah Davenport  
#3 Posted : Thursday, December 14, 2017 1:56:42 PM(UTC)
Deborah Davenport

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 12/4/2017(UTC)
Posts: 4
United States
Location: South Carolina

So, I have called the number associated with the sim card and it says it is not in service or out of the coverage area. I don't believe it has been activated. Can you check on that please?
AbleGrid  
#4 Posted : Thursday, December 21, 2017 9:50:03 AM(UTC)
AbleGrid

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 7/7/2016(UTC)
Posts: 62

Originally Posted by: Deborah Davenport Go to Quoted Post
So, I have called the number associated with the sim card and it says it is not in service or out of the coverage area. I don't believe it has been activated. Can you check on that please?


sorry for the delay , please always contact us by email or live chat

thanks
caro826@hotmail.com  
#5 Posted : Friday, February 02, 2018 7:25:20 PM(UTC)
caro826@hotmail.com

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/2/2018(UTC)
Posts: 1
United States
Location: MIAMI, FL

Just bought few days ago, everything is done, SIM card, registration, blue light and sent text url” few times and no reply, pls help
AbleGrid  
#6 Posted : Monday, February 05, 2018 11:22:49 AM(UTC)
AbleGrid

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 7/7/2016(UTC)
Posts: 62

Originally Posted by: caro826@hotmail.com Go to Quoted Post
Just bought few days ago, everything is done, SIM card, registration, blue light and sent text url” few times and no reply, pls help


hello, please always get the LIVE Chat support online at www.ablegrid.com

or send the email to csw@ablegrid.com tech support, they are online 24 hours .

the forum can not be updated immediately

thanks
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.


This page was generated in 0.057 seconds.