logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Alvarodilo  
#1 Posted : Saturday, February 17, 2018 1:44:11 PM(UTC)
Alvarodilo

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/17/2018(UTC)
Posts: 1
Panama
Location: panama

Dear,
I have purchased 2 TK102 units for use in PANAMA and none of them recognizes me any SIM, I have tested with Movistar and Claro and nothing, I have tried them on the phone and they work perfectly, they do not have a PIN .

The green light flashes very slowly and of course does not respond to the "begin" or the call.

I have called both cellular companies and they inform me that they should work without problem ... but it does not work.

Can you tell me how I can act?
Shirley  
#2 Posted : Monday, February 19, 2018 9:22:54 PM(UTC)
Shirley

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 2/5/2018(UTC)
Posts: 50
United States

Originally Posted by: Alvarodilo Go to Quoted Post
Dear,
I have purchased 2 TK102 units for use in PANAMA and none of them recognizes me any SIM, I have tested with Movistar and Claro and nothing, I have tried them on the phone and they work perfectly, they do not have a PIN .

The green light flashes very slowly and of course does not respond to the "begin" or the call.

I have called both cellular companies and they inform me that they should work without problem ... but it does not work.

Can you tell me how I can act?


Hello,

For your questions, please always get the LIVE Chat support online at www.ablegrid.com

or send the email to csw@ablegrid.com tech support.

Thanks
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.


This page was generated in 0.032 seconds.