logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
brion@cbkidder.com  
#1 Posted : Saturday, July 14, 2018 4:41:43 PM(UTC)
brion@cbkidder.com

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/14/2018(UTC)
Posts: 2
United States
Location: Oregon

When I try to add my GT001 using its IMEI#, the app says "please create the user account first." But I'm already logged in.
Very frustrating that this thing is so user unfriendly.

Edited by user Saturday, July 14, 2018 4:42:39 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Shirley  
#2 Posted : Tuesday, July 17, 2018 9:18:22 PM(UTC)
Shirley

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 2/5/2018(UTC)
Posts: 50
United States

Originally Posted by: brion@cbkidder.com Go to Quoted Post
When I try to add my GT001 using its IMEI#, the app says "please create the user account first." But I'm already logged in.
Very frustrating that this thing is so user unfriendly.


Hello,

Sorry for this.

And please get the LIVE Chat support online at www.ablegrid.com

or send the email to csw@ablegrid.com tech support.

Your problem will be solved ASAP.

Thanks
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.


This page was generated in 0.026 seconds.