logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Crvtec  
#1 Posted : Wednesday, September 16, 2020 1:22:43 PM(UTC)
Crvtec

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/16/2020(UTC)
Posts: 1

Hi,

When trying to add my GT-300S tracker in the Ablegrid Andriod app my tracker is not showing up after it says "Tracker Added". Tracker is flashing green "Searching gps signal" after entering Sims card. Not sure if this has anything to do with it.

What I tried:
-Sims card been activated and payed 1 year subscription.
-Unistalled and re-installed app
-Press "SOS" to turn on/off
-Replaced Tracker with a another one. (Same Issue)

I live in United States if that matters
Shirley  
#2 Posted : Wednesday, September 16, 2020 10:26:07 PM(UTC)
Shirley

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 2/5/2018(UTC)
Posts: 103
United States

Hi,

Please live chat us from www.ablegrid.com or mail us to csw@ablegrid.com with your tracker imei# .
Will check into it.

Thanks
Shirley


Originally Posted by: Crvtec Go to Quoted Post
Hi,

When trying to add my GT-300S tracker in the Ablegrid Andriod app my tracker is not showing up after it says "Tracker Added". Tracker is flashing green "Searching gps signal" after entering Sims card. Not sure if this has anything to do with it.

What I tried:
-Sims card been activated and payed 1 year subscription.
-Unistalled and re-installed app
-Press "SOS" to turn on/off
-Replaced Tracker with a another one. (Same Issue)

I live in United States if that matters


Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.


This page was generated in 0.031 seconds.